Ikhlas (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Trimo mundur, timbang loro ati
Tak oyak’o, wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik thukule kok, dilarani

Trimo ngalah, aku wis ra betah
Tak tangisono malah mung, gawe susah
Karepe wis, ngajak pisah
Karo aku wis ra karep, omah-omah

Nangis aku isin, senadyan loro ing batin
Aku lilo, pisah kanti lahir batin
Tresno sing rembuyung, saiki wis dadi garing
Aku lilo, pisah kanti lahir batin

Trimo ngalah, aku wis ra betah
Tak tangisono malah mung, gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep, omah-omah

reff :
Trimo mundur, timbang loro ati
Tak oyak’o, wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik thukule kok, dilarani

Trimo ngalah, aku wis ra betah
Tak tangisono malah mung, gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep, omah-omah

Nangis aku isin, senadyan loro ing batin
Aku lilo, pisah kanti lahir batin
Tresno sing rembuyung, saiki wis dadi garing
Aku lilo, pisah kanti lahir batin

Trimo ngalah, aku wis ra betah
Tak tangisono malah mung, gawe susah
Karepe wis, ngajak pisah
Karo aku wis ra karep, omah-omah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *