Duh Kang Mas

Versi: Susan ft. John Whess

Pr :
Mas…mas…mas, aduh kangmas
Jo’ kesuwen mas, mengko gelo
Yen aku dilamar wong liyo
Opo kangmas, ora kuciwo

Lk :
Dik…dik…dik, sabar yo dik
Jo sumelang yen ora tak pikir
Katrisnan dik dudu dolanan
Opo maneh nggo jejodoan

reff :
Lk :
Beras ketan dik, kanggo dhundhangan
Emping mlinjo dik, kanggo suguhan

Uwong lamaran dik, dudu kondangan
Nyandhing bojo dik, urip bebrayan

Pr :
Mas…mas…mas, aduh kangmas
Mbok sing tenan mas, ojo guyonan
Yen kangmas kecanthol wong liyo
Opo aku mas, ora kelangan

Lk :
Dik…dik…dik, tenan to dik
Katresnanku dik, dudu guyonan
Ra orane yen aku ngliyo
Mulo kowe kudu percoyo

reff :
Lk :
Beras ketan dik, kanggo dhundhangan
Emping mlinjo dik, kanggo suguhan

Uwong lamaran dik, dudu kondangan
Nyandhing bojo dik, urip bebrayan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *