Ora Biso Lali (titiek sandhora)

Versi: Titiek Sandhora

Yen sajake kok nyenengke ati
Nanging tenane aku ra ngerti
Koyone ngekek-i ati
Dicedhaki, kok nglungani

Opo pancene ndiko ra kroso
Opo api-api ra rumongso
Yen ono uwong kang tresno
Lha kok malah klewo-klewo

Yen sliramu pancen uwis tego
Lilakno aku tak pamit lungo
Kanti ati cuwo,
Mergo kepedhotan tresno

Tak sesuwun rino klawan wengi
Mugi sliramu tansah basuki
Aku ora biso lali,
Nadyan tansah njiwit ati

reff :
Yen sliramu pancen uwis tego
Lilakno aku tak pamit lungo
Kanti ati cuwo,
Mergo kepedhotan tresno

Tak sesuwun rino klawan wengi
Mugi sliramu tansah basuki
Aku ora biso lali,
Nadyan tansah njiwit ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *