Nunut Ngiyup (dian kusuma)


Versi: Dian Kusuma

NUNUT NGIYUP, KULO NUNUT NGIYUP
UDAN LALI RA NGGOWO PAYUNG..
TEN TRITIS KULO NGGIH PURUN,
TEN EMPER KULO NGGIH PURUN,
SAK DERENGE MATUR NUWUN..

NUNUT LEREN, KULO NUNUT LEREN
AJENG MANTUK SAMPUN KEWENGEN..
UDANE RA LEREN-LEREN,
BANYUNE NETES NENG GENTENG,
LEREN KULO NUNUT LEREN..

LANGITE PETENG NDHEDET,
HAWANE ADEM BANGET..
MBOK KULO DIJAK MLEBET,
KERSANE TAMBAH ANGET..

REFF:
SEMARANG KALINE BANJIR,
AREP NYABRANG WEDI KINTIR..
NOPO KULO ANGSAL MAMPIR,
KENTONGAN AMPUN DITITIR..

KALI CILIK NIKU KALEN,
JAMAN CILIK KONCO LANGEN..
NOPO SAMPEAN KESUPEN,
KULO BADHE NDEREK LEREN..

REFF:
NUNUT NGIYUP, KULO NUNUT NGIYUP
UDAN LALI RA NGGOWO PAYUNG..
TEN TRITIS KULO NGGIH PURUN,
TEN EMPER KULO NGGIH PURUN,
SAK DERENGE MATUR NUWUN..

NUNUT LEREN, KULO NUNUT LEREN
AJENG MANTUK SAMPUN KEWENGEN..
UDANE RA LEREN-LEREN,
BANYUNE NETES NENG GENTENG,
LEREN KULO NUNUT LEREN..

LANGITE PETENG NDHEDET,
HAWANE ADEM BANGET..
MBOK KULO DIJAK MLEBET,
KERSANE TAMBAH ANGET..

REFF:
SEMARANG KALINE BANJIR,
AREP NYABRANG WEDI KINTIR..
NOPO KULO ANGSAL MAMPIR,
KENTONGAN AMPUN DITITIR..

KALI CILIK NIKU KALEN,
JAMAN CILIK KONCO LANGEN..
NOPO SAMPEAN KESUPEN,
KULO BADHE NDEREK LEREN..

NUNUT LEREN, KULO NUNUT LEREN
AJENG MANTUK SAMPUN KEWENGEN..
UDANE RA LEREN-LEREN,
BANYUNE NETES NENG GENTENG,
LEREN KULO NUNUT LEREN..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *