Kasmaran (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO

reff :
YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *