Kasmaran (dian kusuma)

Versi: Dian KUsuma

Yen arep crito, karo sopo
Yen ora crito, kok tambah nelongso

Oh soyo suwe, kok ngene rasane
Sedino-dino, kok ngatoni wae

Yen ora sambat, wis ra kuwat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung

Tekan suk kapan, iso nandang iki
Kasmaran kenyo tan kepati pati

Tindak tanduke, kalem ra digawe
Larang eseme, nggregetake

Yen to mung ngimpi, ora popo
Yen ati iki, biso dadi lego

Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye, aku pasrah lan lilo

reff :
Yen ora sambat, wis ra kuwat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung

Tekan suk kapan, iso nandang iki
Kasmaran kenyo tan kepati pati

Tindak tanduke, kalem ra digawe
Larang eseme, nggregetake

Yen to mung ngimpi, ora popo
Yen ati iki, biso dadi lego

Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye, aku pasrah lan lilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *