Janjimu (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Rino wengi tak enteni,
Kapan kowe bali..
Mung tansah kelingan,
Janjimu tak anti..

Kegowo roso rasaning ati,
Sing mangerteni..
Tresno kang sejati,
Janjimu tak anti..
Kangene atiku,
Balimu tak tunggu..

Sepi rasane ning atiku,
Kabarmu tak tunggu..
Opo kowe kelingan,
Kowe ninggal janji..
Roso sepi suwe tak lakoni,
Janjimu tak tunggu..

reff :
Mung tansah kelingan,
Janjimu tak anti..
Kegowo roso rasaning ati,
Janjimu tak anti..

Sepi rasane ning atiku,
Kabarmu tak tunggu..
Opo kowe kelingan,
Kowe ninggal janji..

Roso sepi suwe tak lakoni,
Janjimu tak tunggu..
Kegowo roso rasaning ati,
Janjimu tak anti..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *