Tego

Versi: Idris Permata

Tego neng ati aku,
Pancen suwe tak tunggu..
Gawe loro atiku,
Netes luh neng pipiku..

Tangis jalaran kowe,
Pancen suwe tak tunggu..
Nganti koyo mengkene,
Tego tenan atimu..

Tego tenan cah ayu, tego tenan
Tego tenan sliramu, ninggal aku

reff:
Nganti kapan entek’e,
Nganti kapan pupuse..
Seneng nggonmu ngapusi,
Tansah mblenjani janji..
Biyen nganti saiki.

Nganti kapan pedhote,
Nganti kapan pupuse..
Nggonmu nglarani ati,
tak tompo kanti suci..
Pasrahku marang gusti..

reff:
Tego tenan cah ayu, tego tenan
Tego tenan sliramu, ninggal aku

reff:
Nganti kapan entek’e,
Nganti kapan pupuse..
Seneng nggonmu ngapusi,
Tansah mblenjani janji..
Biyen nganti saiki.

Nganti kapan pedhote,
Nganti kapan pupuse..
Nggonmu nglarani ati,
tak tompo kanti suci..
Pasrahku marang gusti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *