Tego


Idris-Permata
Versi: Idris Permata

Tego neng ati aku,
Pancen suwe tak tunggu..
Gawe loro atiku,
Netes luh neng pipiku..

Tangis jalaran kowe,
Pancen suwe tak tunggu..
Nganti koyo mengkene,
Tego tenan atimu..

Tego tenan cah ayu, tego tenan
Tego tenan sliramu, ninggal aku

reff:
Nganti kapan entek’e,
Nganti kapan pupuse..
Seneng nggonmu ngapusi,
Tansah mblenjani janji..
Biyen nganti saiki.

Nganti kapan pedhote,
Nganti kapan pupuse..
Nggonmu nglarani ati,
tak tompo kanti suci..
Pasrahku marang gusti..

reff:
Tego tenan cah ayu, tego tenan
Tego tenan sliramu, ninggal aku

reff:
Nganti kapan entek’e,
Nganti kapan pupuse..
Seneng nggonmu ngapusi,
Tansah mblenjani janji..
Biyen nganti saiki.

Nganti kapan pedhote,
Nganti kapan pupuse..
Nggonmu nglarani ati,
tak tompo kanti suci..
Pasrahku marang gusti..
——————
[ver: lyrics]
[id: lcoankch]
[ar: Idris Permata]
[ti: Tego]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.02]Tego
[00:00.02]by: Idris Permata
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Tego neng ati aku,
[00:37.52]Pancen suwe tak tunggu..
[00:40.59]Gawe loro atiku,
[00:44.40]Netes luh neng pipiku..
[00:49.22]
[00:52.05]Tangis jalaran kowe,
[00:56.04]Pancen suwe tak tunggu..
[00:59.54]Nganti koyo mengkene,
[01:03.29]Tego tenan atimu..
[01:07.92]
[01:12.19]Tego tenan cah ayu,
[01:16.25]tego tenan..
[01:19.99]Tego tenan sliramu,
[01:23.81]ninggal aku..
[01:27.19]
[01:41.12]>>>
[01:42.12]>>
[01:43.12]>
[01:44.12]Nganti kapan entek’e,
[01:51.88]Nganti kapan pupuse..
[01:58.50]Seneng nggonmu ngapusi,
[02:02.25]Tansah mblenjani janji..
[02:05.76]Biyen nganti saiki..
[02:13.93]Nganti kapan pedhote,
[02:20.04]Nganti kapan pupuse..
[02:27.04]Nggonmu nglarani ati,
[02:31.09]Tak tompo kanti suci..
[02:35.28]Pasrahku marang gusti..
[02:40.66]
[03:33.23]>>>
[03:34.23]>>
[03:35.23]>
[03:36.23]Tego tenan cah ayu,
[03:41.24]tego tenan..
[03:44.97]Tego tenan sliramu,
[03:48.09]ninggal aku..
[03:51.91]
[04:06.03]>>>
[04:07.03]>>
[04:08.03]>
[04:09.03]Nganti kapan entek’e,
[04:13.73]Nganti kapan pupuse..
[04:21.72]Seneng nggonmu ngapusi,
[04:25.85]Tansah mblenjani janji..
[04:29.47]Biyen nganti saiki..
[04:36.79]Nganti kapan pedhote,
[04:42.35]Nganti kapan pupuse..
[04:50.53]Nggonmu nglarani ati,
[04:54.41]tak tompo kanti suci..
[04:58.09]Pasrahku marang gusti…
[05:04.22]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s