Jaket Iki (prapatan mastrip dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku
Kangen tak suntek, ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki,udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

reff :
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki,udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *