Alun Alun Nganjuk (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Pr:
Lungo tak anti-anti,
Kapan nggonmu bali..
Mecak’e endahing wengi,
Kutho nganjuk iki..

Suwilir angin wates,
Nggugah kangene ati..
Opo kowe ora ngerteni,
Kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak golek’i,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan to dhik nggonmu janji-janji,
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan to dhik karo aku ini,
Neng terminal stasiun nggonku nggolek’i..

reff :
Pr:
Lungo tak anti-anti,
Kapan nggonmu bali..
Mecak’e endahing wengi,
Kutho nganjuk iki..

Suwilir angin wates,
Nggugah kangene ati..
Opo kowe ora ngerteni,
Kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak golek’i,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan to dhik nggonmu janji-janji,
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan to dhik karo aku ini,
Neng terminal stasiun nggonku nggolek’i..

Pr:
Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *