Pengen Sugih

Pengen Sugih
Ciptaan : Ki Ageng Ardian
Vokal : Kumis Ardiansyah
Produksi : MTR Record

Gambarane wong mlarat kepengen sugih,
Entok dukun lan uga entok kyai
Ngalor tutug ngalore,
Ngidul mentog ngidule
Tapi angger sengsara bae

Jare beja nyekara ning gunung kidul,
Bok menawa bae olih pitutur
Niru kaya batur, urip subur makmur
Kepengene metu ning duwur

reff :
Lamun urip nemoni susah,
Aja sampe gampang kegoda

Kudu sabar, lan panarima
Bokat lagi, kenang cecoba
Takdir sing wis nentokena,
Manusia ora kuasa

Jare beja nyekara ning gunung kidul,
Bok menawa bae olih pitutur
Niru kaya batur, urip subur makmur
Kepengene metu ning duwur

reff :
Lamun urip nemoni susah,
Aja sampe gampang kegoda

Kudu sabar, lan panarima
Bokat lagi, kenang cecoba
Takdir sing wis nentokena,
Manusia ora kuasa

Gambarane wong mlarat kepengen sugih,
Entok dukun lan uga entok kyai
Ngalor tutug ngalore,
Ngidul mentog ngidule
Tapi angger sengsara bae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GtV_WL_ftFE

Advertisements

Karma Ning Dunya

Karma Ning Dunya
Ciptaan : Suka Wijaya
Vokal : Susy Arzetty
Produksi : Mantra Asmara Production

Akibat, sun demen wong seje
Neng anak, lagi sampe wis klalen
Umah wis gedong, ketinggal kloyong
Akibat, kula berbuat serong

Pernah sun, bengen khianati laki
Duh ampun, getune setengah mati
Hukum karma, ana ning dunya
Duh rumate, urip wis kesiksa
Akibat, sun demen wong seje

reff :
Bener bae dudu malaikat,
Salah bae dudu setan
Lamun wis kenang godaan
Kadang sampe gelap mata
Klalen karo kluarga

Kadang sok olih sandungan
Kesrimpet ning dalan pepadang
Mungkin lagi nang cobaan
Tapi kula emong pisah
Duh kakang njaluk ampura

Udan gede ana terange,
Angin gede ana teduhe
Kula sadar ning laki,
Kangen sayange

Pernah sun, bengen khianati laki
Duh ampun, getune setengah mati
Hukum karma, ana ning dunya
Duh rumate, urip wis kesiksa
Akibat, sun demen wong seje

reff :
Bener bae dudu malaikat,
Salah bae dudu setan
Lamun wis kenang godaan
Kadang sampe gelap mata,
Klalen karo kluarga

Kadang sok olih sandungan
Kesrimpet ning dalan pepadang
Mungkin lagi nang cobaan
Tapi kula emong pisah
Duh kakang njaluk ampura

Udan gede ana terange,
Angin gede ana teduhe
Kula sadar ning laki,
Kangen sayange

Akibat, sun demen wong seje
Neng anak, lagi sampe wis klalen
Umah wis gedong, ketinggal kloyong
Akibat kula berbuat serong

Pernah sun, bengen khianati laki
Duh ampun, getune setengah mati
Hukum karma, ana ning dunya
Duh rumate, urip wis kesiksa
Duh kakang, kula njaluk ampura

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DAIVAE8yD4k

Tanjung Mas Ninggal Janji (dian kusuma)

Dian-Kusuma_10
Versi: Dian Kusuma

Bebasan koyo, ngenteni
Udaning mongso ketigo..
S’najan mung sedelo, ora dadi ngopo
Penting biso ngademke ati, ouow wo..

Semono ugo rasane atiku,
Mung tansah nunggu tekamu..
Ra kroso setaun, kowe ninggal aku
Kangen kangene atiku..

Aku sih kelingan, naliko ing pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan..
Nanging saiki wis luwih ing janji,
Nyatane kowe ora bali-bali..

Neng pelabuhan tanjung mas kene,
Biyen aku ngeterke kowe..
Neng pelabuhan semarang kene..
Aku tansah ngenteni kowe..

reff:
Semono ugo rasane atiku,
Mung tansah nunggu tekamu..
Ra kroso setaun, kowe ninggal aku
Kangen kangene atiku..

reff:
Aku sih kelingan, naliko ing pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan..
Nanging saiki wis luwih ing janji,
Nyatane kowe ora bali-bali..

Neng pelabuhan tanjung mas kene,
Biyen aku ngeterke kowe..
Neng pelabuhan semarang kene..
Aku tansah ngenteni kowe..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Tanjung Mas Ninggal Janji]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:05]
[id: vwoakhch]
[00:00.05]Tanjung Mas Ninggal Janji
[00:00.05]by: Dian Kusuma
[00:25.35]
[00:28.35]>>>
[00:29.35]>>
[00:30.35]>
[00:31.38]Bebasan koyo, ngenteni
[00:37.43]Udaning mongso ketigo..
[00:44.43]S’najan mung sedelo,
[00:48.28]ora dadi ngopo..
[00:51.74]Penting biso ngademke ati,
[00:57.27]ouow wo..
[00:59.24]Semono ugo, rasane atiku
[01:07.06]Mung tansah nunggu tekamu,
[01:13.68]Ra kroso setaun,
[01:17.65]kowe ninggal aku..
[01:21.31]Kangen, kangene atiku..
[01:28.00]
[01:40.64]>>>
[01:41.64]>>
[01:42.64]>
[01:43.64]Aku sih kelingan,
[01:46.82]Naliko ing pelabuhan..
[01:50.70]Kowe janji
[01:52.35]lungo ra ono sewulan,
[01:57.83]Nanging saiki,
[02:01.41]wis luwih ing janji
[02:05.39]Nyatane kowe ora bali-bali..
[02:13.39]Neng pelabuhan tanjung mas kene,
[02:20.02]Biyen aku ngeterke kowe..
[02:28.52]Neng pelabuhan semarang kene,
[02:35.52]Aku tansah ngenteni kowe..
[02:41.52]
[03:10.36]>>>
[03:11.36]>>
[03:12.36]>
[03:13.79]Semono ugo, rasane atiku
[03:19.36]Mung tansah nunggu tekamu..
[03:27.30]Ra kroso setaun,
[03:30.40]kowe ninggal aku
[03:33.92]Kangen, kangene atiku..
[03:40.79]
[03:53.36]>>>
[03:54.36]>>
[03:55.36]>
[03:56.36]Aku sih kelingan,
[03:59.67]Naliko ing pelabuhan..
[04:03.61]Kowe janji,
[04:05.15]lungo ra ono sewulan..
[04:11.57]Nanging saiki,
[04:14.05]wis luwih ing janji..
[04:18.49]Nyatane kowe ora bali-bali..
[04:26.04]Neng pelabuhan tanjung mas kene,
[04:32.87]Biyen aku ngeterke kowe..
[04:41.12]Neng pelabuhan semarang kene,
[04:48.74]Aku tansah ngenteni kowe..
[04:54.62]
————-
Preview:

Wayuh Lanang

Wayuh Lanang
Ciptaan : Ki Ageng Ardian
Vokal : Oyok Pangestu & ??
Produksi : MTR Record

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G9TaOEF9IdI

Rujak Cerme

Rujak Cerme
Ciptaan : Papae Sulthan
Vokal : Oyok Pangestu
Produksi : MTR Record

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Kasihan deh lu]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Capek deh]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BEQf74KLwh8

Mega Putih

Lirik Lagu Sanguturu ke-1500 Mega Putih
Ciptaan : Papa Irma
Vokal : Lina Revalia
Produksi : ??

DUH YAYU, SAPA SING BLI PENGEN
URIPE DUH KAYA WONG SEJEN
BAHAGIA, BINA RUMAH TANGGA
DADI KELUARGA SAKINAH WAROHMAH

TETAPI KULA SEBALIKE,
SUAMI MABOK JUDI BAE
SERING PISAN. KULA DISAKITI
APA MANING, YEN DEWEKE KALAH JUDI
DUH YAYU, SAPA SING BLI PENGEN

MEGA PUTIH, NING AWANG-AWANG
WITE KLAPA, KARI GODONGE
NAJAN KULA BLI TEGA NYAWANG NOK REZA
MANDANAPA KANG NGLAKONANE

NANDUR TOMAT, CUKULE JAE
KUNING-KUNING, KEMBANG LEMPUYANG
YEN BLI KUAT NJALUK PEGAT BAE, NOK REZA
GANTI MANING, KANG LUWIH SAYANG

TETAPI KULA SEBALIKE,
SUAMI MABOK JUDI BAE
SERING PISAN. KULA DISAKITI
APA MANING, YEN DEWEKE KALAH JUDI
DUH YAYU, SAPA SING BLI PENGEN

MEGA PUTIH, NING AWANG-AWANG
WITE KLAPA, KARI GODONGE
NAJAN KULA BLI TEGA NYAWANG NOK REZA
MANDANAPA KANG NGLAKONANE

NANDUR TOMAT, CUKULE JAE
KUNING-KUNING, KEMBANG LEMPUYANG
YEN BLI KUAT NJALUK PEGAT BAE, NOK REZA
GANTI MANING, KANG LUWIH SAYANG

DUH YAYU, SAPA SING BLI PENGEN
URIPE DUH KAYA WONG SEJEN
BAHAGIA, BINA RUMAH TANGGA
DADI KELUARGA SAKINAH WAROHMAH
DUH YAYU, SAPA SING BLI PENGEN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ph4W7r6iPyc

Gentayangan

Gentayangan
Ciptaan : Cokro Lyberty /Dedy Yohana
Vokal : Vina-Nureti-Jujun-Kini
Produksi : Dyna Record

Ganteng sih memang ganteng,
Kasep sih memang kasep
Tapi sayang disayang,
Idih mata keranjang
Idih mata keranjang,
Idih mata keranjang

Wadone pirang-pirang,
Ana rangda ana prawan
Janji kanggo dolanan,
Cintane gentayangan
Cintane gentayangan,
Cintane gentayangan

reff :
Kadiran sugih kemat,
Saban wadon pasti disikat
Ngaku lanange jagat,
Padahal dewek sing bangsat

reff :
Kadiran sugih kemat,
Saban wadon pasti disikat
Ngaku lanange jagat,
Padahal dewek sing bangsat,
Padahal dewek sing bangsat

Wadone pirang-pirang,
Ana rangda ana prawan
Janji kanggo dolanan,
Cintane gentayangan
Cintane gentayangan,
Cintane gentayangan

reff :
Kadiran sugih kemat,
Saban wadon pasti disikat
Ngaku lanange jagat,
Padahal dewek sing bangsat

reff :
Kadiran sugih kemat,
Saban wadon pasti disikat
Ngaku lanange jagat,
Padahal dewek sing bangsat,
Padahal dewek sing bangsat

Ganteng sih memang ganteng,
Kasep sih memang kasep
Tapi sayang disayang,
Idih mata keranjang
Idih mata keranjang,
Idih, ora bae ga ah

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Qt9SRO_6sAU