Kloso Pandan

Versi: John Whess

Koyo ngene rasane, wong ora nduwe
Nelongso rekoso, rino wengi
Kabur kanginan, pikiran kelambrangan
Kloso pandan, nggo turu kanggo kemulan

Kloro-kloro batinku, yen kelingan
Sak paran-paran, dadi omongan
Nganti suk kapan, lelakon sing tak sandang
Dhuh gusti pengeran, nyuwun pitulungan

reff :
Nangis-nangis, batin iki
Yen moco, kahanan uripku iki
Nangis-nangis, batin iki
Ngrungokake omongan, mergo uripku

Dungo panuwunku, marang sing kuoso
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke

Kloro-kloro batinku, yen kelingan
Sak paran-paran, dadi omongan
Nganti suk kapan, lelakon sing tak sandang
Dhuh gusti pengeran, nyuwun pitulungan

reff :
Nangis-nangis, batin iki
Yen moco, kahanan uripku iki
Nangis-nangis, batin iki
Ngrungokake omongan, mergo uripku

Dungo panuwunku, marang sing kuoso
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *