Kepiting Ucul

Versi: Ani Fauzy

Kepiting dibanda, ucul sing taline
Bahaya capite, jail ning sapa bae
Ngulati mangsane….

Contone sampean, kepiting umpamane
Sing dadi korbane, ting tlektek sedawane
Kula melu korbane….

reff :
Kaya wong mumpung urip,
Saban wadon dicapit,
Bosen karo kula, ganti sejene

Kula kang bagen pisah,
Bli kuat nyangga lara,
Percuma due cinta, lanang pendusta

Cintane sampean, kaya kepiting
Gawe pikir rungsing

Contone sampean, kepiting umpamane
Sing dadi korbane, ting tlektek sedawane
Kula melu korbane….

reff :
Kaya wong mumpung urip,
Saban wadon dicapit,
Bosen karo kula, ganti sejene

Kula kang bagen pisah,
Bli kuat nyangga lara,
Percuma due cinta, lanang pendusta

Cintane sampean, kaya kepiting
Gawe pikir rungsing

Kepiting dibanda, ucul sing taline
Bahaya capite, jail ning sapa bae
Ngulati mangsane….

Contone sampean, kepiting umpamane
Sing dadi korbane, ting tlektek sedawane
Kula melu korbane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *