Lunturing Tresno

Lirik Lagu Sanguturu ke-1400 Lunturing Tresno
Versi: Mbah Gelung

KEMBANG TRESNO, SING ONO SAK JRONING DODO
LUNTUR LAN GAWE ATI GELO..
ORA KOYO, NALIKO SEMONO
KOWE TANSAH SETYO LAN TRESNO..

NANGING SAIKI, KOWE BANJUR CIDRO
TRESNO KANG TAK PUPUS, ORA KENYOTO..
OPO PANCEN, KOWE WIS RA TRESNO
YEN MENGKONO, AKU KUDU LILO..

ORA BAKAL, KOWE TAK GELANI
PANCEN NYATANE, KOWE LALI MARANG JANJI..
ORA BAKAL, KOWE TAK TANGISI
PANCEN NYATANE, KOWE GAWE LORO ATI..

AKU PASRAH MARANG KOWE,
YEN NYATANE KOYO NGENE,
IKI KABEH WIS MBOK KAREPAKE..

AKU LILO MBOK TINGGALKE,
AKU LILO MBOK LALEKE..
NANGING KOWE,
OJO GELO TEMBE MBURINE..

reff :
KEMBANG TRESNO, SING ONO SAK JRONING DODO
LUNTUR LAN GAWE ATI GELO..
ORA KOYO, NALIKO SEMONO
KOWE TANSAH SETYO LAN TRESNO..

NANGING SAIKI, KOWE BANJUR CIDRO
TRESNO KANG TAK PUPUS, ORA KENYOTO..
OPO PANCEN, KOWE WIS RA TRESNO
YEN MENGKONO, AKU KUDU LILO..

ORA BAKAL, KOWE TAK GELANI
PANCEN NYATANE, KOWE LALI MARANG JANJI..
ORA BAKAL, KOWE TAK TANGISI
PANCEN NYATANE, KOWE GAWE LORO ATI..

AKU PASRAH MARANG KOWE,
YEN NYATANE KOYO NGENE,
IKI KABEH WIS MBOK KAREPAKE..

AKU LILO MBOK TINGGALKE,
AKU LILO MBOK LALEKE..
NANGING KOWE,
OJO GELO TEMBE MBURINE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *