Sepurane (niken arisandi)

Versi: Niken Arisandi

E kang sepurane isun mlaku sulung,
Ojo digawe atin riko getun..
Riko kesuwen arep njaluk isun,
Saikine riko tibane keduhung..

Ojo loro ati isun olih ganti,
Isun nang riko mung sing ono jodo..
Klemben-klembene rotine yo roti,
Bengen yo bengene jo digawe ati..

reff:
Kesandhung-kesandhung isun nang riko,
Mugo-mugo riko sing ngersulo..
Sakmene yo cukup sakmene,
Nawi riko nemu nang liyane..

Ojo loro ati isun olih ganti,
Isun nang riko mung sing ono jodo..
Klemben-klembene rotine yo roti,
Bengen yo bengene jo digawe ati..

reff:
Kesandhung-kesandhung isun nang riko,
Mugo-mugo riko sing ngersulo..
Sakmene yo cukup sakmene,
Nawi riko nemu nang liyane..

E kang sepurane isun mlaku sulung,
Ojo digawe atin riko getun..
Riko kesuwen arep njaluk isun,
Saikine riko tibane keduhung..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *