Etang Etung

Versi: Rozy Abdillah

Tung etang etung etang etung, kari bingung
Mendem gadhung, bakalan wurung

Duh aduh aduh aduh aduh, awak tobat
Bakal isun merat, saiki minggat

Yo mulo wis repot, isun yo sing ngerti
Padahal isun magih abot, riko gawe gelane ati
Yo sing keneng sun welasi

reff :
E…gedigi rasane, kadung ditinggal bakale
Dunyo katone sepi, ilang gandholane ati

E…gedigi rasane, kadung ditinggal bakale
Dunyo katone sepi, ilang gandholane ati

Tung etang etung etang etung, kari bingung
Mendem gadhung, bakalan wurung

Duh aduh aduh aduh aduh, awak tobat
Bakal isun merat, saiki minggat

Yo mulo wis repot, isun yo sing ngerti
Padahal isun magih abot, riko gawe gelane ati
Yo sing keneng sun welasi

reff :
E…gedigi rasane, kadung ditinggal bakale
Dunyo katone sepi, ilang gandholane ati

E…gedigi rasane, kadung ditinggal bakale
Dunyo katone sepi, ilang gandholane ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *