Duwe Tah Using

Versi: Diva Rosa

Nong alas, nggolet kayu nongko
Nong kelir, liwat kalipuro
Kari lawas, riko sing ono teko
Roso kuwatir, nong ati mesti ono

Sing luput, krentege batin iki
Rungu kabar, kok riko wis rabi
Semendal, semendal rasane ati
Hang sun welasi, tego nggowo wohe ati

Masiyo saiki, riko wis rabi
Welas isun, angel diilangi
Saktemene tatu batin iki,
Nyawang riko, wis nyanding wong liyo

Tambah maning, perih batin iki
Nolih riko, wis nggendong bayi
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso

reff :
Sing luput, krentege batin iki
Rungu kabar, kok riko wis rabi
Semendal, semendal rasane ati
Hang sun welasi, tego nggowo wohe ati

reff :
Masiyo saiki, riko wis rabi
Welas isun, angel diilangi
Saktemene tatu batin iki,
Nyawang riko, wis nyanding wong liyo

Tambah maning, perih batin iki
Nolih riko, wis nggendong bayi
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso

He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *