Tulih Tuliho

Versi: Reny Farida

Tulih-tuliho kang, riko ring dalan
Akeh tunggangan, pating seliweran
Yo pilih-piliho kang, golet demenan
Yo akeh wong wadon, kang ayu pulasan

Tulih-tuliho dik, kang ati-ati
Ojo sampek riko, keneng diapusi
Yo pilih-piliho dik, wong golet laki
Yo akeh wong lanang, demen ngeleceki

reff :
Aluk waspodo riko, timbang sembrono
Laki rabi, sing mung sedino rong ndino
Ukurane dudu rupo rojo brono,
Wong welas asih riko, kudu ditimbangono

Aluk waspodo riko, timbang sembrono
Laki rabi, sing mung sedino rong ndino
Ukurane dudu rupo rojo brono,
Wong welas asih riko, kudu ditimbangono

Tulih-tuliho kang, riko ring dalan
Akeh tunggangan, pating seliweran
Yo pilih-piliho kang, golet demenan
Yo akeh wong wadon, kang ayu pulasan

Tulih-tuliho dik, kang ati-ati
Ojo sampek riko, keneng diapusi
Yo pilih-piliho dik, wong golet laki
Yo akeh wong lanang, demen ngeleceki

reff :
Aluk waspodo riko, timbang sembrono
Laki rabi, sing mung sedino rong ndino
Ukurane dudu rupo rojo brono,
Wong welas asih riko, kudu ditimbangono

Aluk waspodo riko, timbang sembrono
Laki rabi, sing mung sedino rong ndino
Ukurane dudu rupo rojo brono,
Wong welas asih riko, kudu ditimbangono

Tulih-tuliho kang, riko ring dalan
Akeh tunggangan, pating seliweran
Yo pilih-piliho kang, golet demenan
Yo akeh wong wadon, kang ayu pulasan

Tulih-tuliho dik, kang ati-ati
Ojo sampek riko, keneng diapusi
Yo pilih-piliho dik, wong golet laki
Yo akeh wong lanang, demen ngeleceki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *