Panase Ati

Versi: Dian Ratih

Panase ati, koyo diremet-remet
Nyawang riko, nggandeng wong wadon liyo
Rasane ati, koyo disiram geni
Abang mbranang, panase ati iki

Bengen riko, ngomong seneng
Sing arep nyulayani
Tapi nyatane, riko saiki
Gawe larane ati

Janjen riko nang awak isun,
Susah seneng disonggo bareng
Masiyo isun sing sugih bondo,
Riko tabah nerimo….

reff :
Panase ati, koyo diremet-remet
Nyawang riko, nggandeng wong wadon liyo
Rasane ati, koyo disiram geni
Abang mbranang, rasane ati iki

Bengen riko, ngomong seneng
Sing arep nyulayani
Tapi nyatane, riko saiki
Gawe larane ati

Janjen riko nang awak isun,
Susah seneng disonggo bareng
Masiyo isun sing sugih bondo,
Riko tabah nerimo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *