Arit Kuning

Versi: Virgia Hassan

Arit kuning, gumantung ring duwuran
Lintange surem, sing ono sinare ulan
Bengi iki, sun lungguh dewekan
Ngengeti, rikolo magih demenan

Yo…, lungguh keloronan
Maku janji, jare sampek mati
Sing peduli akeh alangan, diterjang
Mergo ati wis kadung kedrangan

reff :
Arit kuning, gumantung ring duwuran
Lintange surem, sing ono sinare ulan
Bengi iki, sun lungguh dewekan
Ngengeti, rikolo magih demenan

Yo…, lungguh keloronan
Maku janji, jare sampek mati
Sing peduli akeh alangan, diterjang
Mergo ati wis kadung kedrangan

reff :
Cumpune lakon, pedhot ring tengah dalan
Mergane riko, sing kuat ngadhepi alangan
Abot sanggane, wong pepisahan
Wis biasa kumpul, saiki sewang-sewangan

Arit kuning, gumantung ring duwuran
Lintange surem, sing ono sinare ulan
Bengi iki, sun lungguh dewekan
Ngengeti, rikolo magih demenan

Yo…, lungguh keloronan
Maku janji, jare sampek mati
Sing peduli akeh alangan, diterjang
Mergo ati wis kadung kedrangan

reff :
Cumpune lakon, pedhot ring tengah dalan
Mergane riko, sing kuat ngadhepi alangan
Abot sanggane, wong pepisahan
Wis biasa kumpul, saiki sewang-sewangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *