Gesah

Versi: Diva Rosa

Apuwo mbesengut, lambe mecucut
Dhung isun luput, ojo merengut
Takono sulung, jo kesusu mumpung
Niat sun nulung, konco hang bingung

reff :
Kang…, hang riko deleng yo sing bener
Mung gesah, nyritaaken masalahe

Kang…, ojo nurut bisike setan
Sing mungkin sun golet ganti
Ala emas, wong liyan riko

Apuwo mbesengut, lambe mecucut
Dhung isun luput, ojo merengut
Takono sulung, jo kesusu mumpung
Niat sun nulung, konco hang bingung

reff :
Kang…, hang riko deleng yo sing bener
Mung gesah, nyritaaken masalahe

Kang…, ojo nurut bisike setan
Sing mungkin sun golet ganti
Ala emas, wong liyan riko

Apuwo mbesengut, lambe mecucut
Dhung isun luput, ojo merengut
Takono sulung, jo kesusu mumpung
Niat sun nulung, konco hang bingung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *