Alun Alun Bojonegoro

Versi: Cak Dikin

Alun alun bojonegoro,
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku

Saiki aku ora ngerti,
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali,
Janjimu tak ugemi

Jare ning kalitidu,
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo,
Seprene kowe karo sopo

Ning alun, alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo, eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh

reff :
Alun alun bojonegoro,
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku

Saiki aku ora ngerti,
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali,
Janjimu tak ugemi

Jare ning kalitidu,
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo,
Seprene kowe karo sopo

Ning alun, alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo, eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *