Mabok Obat

Versi: Glundung

Aduh tobat, ora kuat
Gara-gara, mabok obat
Sampe gawe melarat…

Ora arep, maning-maning
Mabok obat, gawe pusing
Sampe ke pising-pising…

Masih mending mabok susu,
Awak gering dadi lemu,
Bisa ngobrol karo wong ayu…

Cubit-cubitan, senggol-senggolan
Cubit-cubitan, senggol-senggolan

reff :
Obat lamuk cap menjangan,
Anake ngamuk emboke dijangan

Pace mateng dipangan tengel,
Wong meteng ndakome angel

Manuk cici manuk bondol,
Due anak siji pating brenggol

Ayam ireng kukuluruk,
Matane merem gegrayang jeruk

Aduh tobat, ora kuat
Gara-gara, mabok obat
Sampe gawe melarat…

Ora arep, maning-maning
Mabok obat, gawe pusing
Sampe ke pising-pising…

Masih mending mabok susu,
Awak gering dadi lemu,
Bisa ngobrol karo wong ayu…

Cubit-cubitan, senggol-senggolan
Cubit-cubitan, senggol-senggolan

reff :
Obat lamuk cap menjangan,
Anake ngamuk emboke dijangan

Pace mateng dipangan tengel,
Wong meteng ndakome angel

Manuk cici manuk bondol,
Due anak siji pating brenggol

Ayam ireng kukuluruk,
Matane merem gegrayang jeruk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *