Lara Pikir

Versi: Iwi S.

Montal-mantil lagi lara pikir,
Sun keduhung ndemeni sampean
Ngakune lengoan, durung pernah kawin
Wadon mau, nyatane rabi sampean

Tulung kakang, aja ngadu wadon
Kula emong, ngrebut lakine uwong
Wis cukup ning kene, wis putusan bae
Langka harapan, kula dadi jodone

reff :
Jare tangga, yen kakang ora lengoan
Malahan, duwe rabi loro pisan

Wis cukup kang aja mareki kula
Percuma demen-demen sepira
Kang aja maksa ning kula

Tulung kakang, aja ngadu wadon
Kula emong, ngrebut lakine uwong
Wis cukup ning kene, wis putusan bae
Langka harapan, kula dadi jodone

reff :
Jare tangga, yen kakang ora lengoan
Malahan duwe, rabi loro pisan

Wis cukup kang aja mareki kula
Percuma demen-demen sepira
Kang aja maksa ning kula

Montal-mantil lagi lara pikir,
Sun keduhung ndemeni sampean
Ngakune lengoan, durung pernah kawin
Wadon mau, nyatane rabi sampean

Tulung kakang, aja ngadu wadon
Kula emong, ngrebut lakine uwong
Wis cukup ning kene, wis putusan bae
Langka harapan, kula dadi jodone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *