Kembang Pari

Versi: Dian Anic

Tek pandeng, tek sawang
Kaya pernah kenalan
Senajan lawas pisan,
Kang masih ramyang-ramyang

Bli kuat duh tobat,
Saiki ganteng berat
Nembe ketemu maning,
Bakal kula kesanding

reff ;
Ning pribasane, kembang pari tengah sawah
Kakang lengo beli, lawas kula demeni

Bagen akeh lanang, cuma siji sampean
Gandrung kapilayu, kakang kulane melu
Kakang kulane melu

Bli kuat duh tobat,
Saiki ganteng berat
Nembe ketemu maning,
Bakal kula kesanding

reff ;
Ning pribasane, kembang pari tengah sawah
Kakang lengo beli, lawas kula demeni

Bagen akeh lanang, cuma siji sampean
Gandrung kapilayu, kakang kulane melu
Kakang kulane melu

Tek pandeng, tek sawang
Kaya pernah kenalan
Senajan lawas pisan,
Kang masih ramyang-ramyang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *