Jerune Segoro

Versi: Mansur Daniel

Gemericike banyu,
Lamat-lamat ono ring pancuran
Gemericike ati,
Sun rasakne ono ning paran-paran

Sak jerune segoro,
Dijeguri ono watese
Tapi jeroning ati,
Sing ono wong sing biso ngerteni

Gemericike banyu,
Lamat-lamat ono ring pancuran
Gemericike ati,
Sun rasakne ono ning paran-paran

Sak jerune segoro,
Dijeguri ono watese
Tapi jeroning ati,
Sing ono wong sing biso ngerteni

Riko sing tego nglarani,
Ati isun sing ono welase
Sak sabar-sabare,
Wong sabar ono watese

Senenge isih keroso,
Riko lan isun kari mlaku bareng
Sing ngiro kanti semene,
Riko lan isun sing ono jodone

reff :
Gemericike banyu,
Lamat-lamat ono ring pancuran
Gemericike ati,
Sun rasakne ono ning paran-paran

Sak jerune segoro,
Dijeguri ono watese
Tapi jeroning ati,
Sing ono wong sing biso ngerteni

Gemericike banyu,
Lamat-lamat ono ring pancuran
Gemericike ati,
Sun rasakne ono ning paran-paran

Sak jerune segoro,
Dijeguri ono watese
Tapi jeroning ati,
Sing ono wong sing biso ngerteni

Riko sing tego nglarani,
Ati isun sing ono welase
Sak sabar-sabare,
Wong sabar ono watese

Senenge isih keroso,
Riko lan isun kari mlaku bareng
Sing ngiro kanti semene,
Riko lan isun sing ono jodone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *