Isun Iki Wong Ganteng

Versi: Fulan

UMUME WONG LANANG, UMUME WONG LANANG
PODO PODO DEMEN GENDA’AN
UMUME WONG LANANG, UMUME WONG LANANG
PODO PODO DEMEN WADONAN

UMUME WONG LANANG, UMUME WONG LANANG
PODO PODO DEMEN MABUK-MABUKAN
TAPI IKU KABEH, YO ISUN DEWEK OSING

ISUN IKI WONG GANTENG, ISUN IKI WONG GANTENG
GANTENG-GANTENG SAK BANYUWANGI
GANTENG ISUN IKI, GANTENG ISUN IKI
NGALAH-NGALAHI BINTANG FILM NANG TV

EH KARI GEDIGI,
DADI WONG GANTENG SAK BANYUWANGI
EH KARI GEDIGI,
DADI WONG GANTENG SAK BANYUWANGI

reff :
EH LARE-LARE RIKO NGOCO-O,
RIKO OJO KEGEDEN RUMONGSO
DASAR MULO RUPAN RIKO,
KOYO PLENDONGAN

RIKO OJO KARI NGAKU BENER NJUR,
RIKO OJO KARI NGAKU GANTENG, DOS
DASAR MULO RUPAN RIKO,
KOYO MERCON BANTINGAN

UMUME WONG LANANG, UMUME WONG LANANG
PODO PODO DEMEN GENDA’AN
UMUME WONG LANANG, UMUME WONG LANANG
PODO PODO DEMEN WADONAN

UMUME WONG LANANG, UMUME WONG LANANG
PODO PODO DEMEN MABUK-MABUKAN
TAPI IKU KABEH, YO ISUN DEWEK OSING

ISUN IKI WONG GANTENG, ISUN IKI WONG GANTENG
GANTENG-GANTENG SAK BANYUWANGI
GANTENG ISUN IKI, GANTENG ISUN IKI
NGALAH-NGALAHI BINTANG FILM NANG TV

EH KARI GEDIGI,
DADI WONG GANTENG SAK BANYUWANGI
EH KARI GEDIGI,
DADI WONG GANTENG SAK BANYUWANGI

reff :
EH LARE-LARE RIKO NGOCO-O,
RIKO OJO KEGEDEN RUMONGSO
DASAR MULO RUPAN RIKO,
KOYO PLENDONGAN

RIKO OJO KARI NGAKU BENER NJUR,
RIKO OJO KARI NGAKU GANTENG, DOS
DASAR MULO RUPAN RIKO,
KOYO MERCON BANTINGAN