Sepikul

Versi: Yunianto ft. Endah S.

Lk :
Dik, e e dik, mbokyo mrene
Nyedako kene, ono crito coba gatekno
Ono deso, sepikul iku arane
Nadyan cilik, nanging wis kondang kaloko

Pr :
Mas, aduh kangmas, opo karepmu
Sabar disik, yen ngendiko ojo kesusu
Tingkahmu mas, nggawe bingung atiku
Sing kondang opo mas, opo maksudmu

Lk :
Pancen nyoto, ora ngoyo woro
Kasatrio, gagah bijaksono
Gawe adil, gawe ayem gawe tentrem,
Ra gawe kuciwo

Pr :
Yen ngunu mas, aku ngerti karepe
Bapak Irfan, iku kang dadi asmane

reff :
Lk :
Dik, e e dik, mbokyo mrene
Nyedako kene, ono crito coba gatekno
Ono deso, sepikul iku arane
Nadyan cilik, nanging wis kondang kaloko

Pr :
Mas, aduh kangmas, opo karepmu
Sabar disik, yen ngendiko ojo kesusu
Tingkahmu mas, nggawe bingung atiku
Sing kondang opo mas, opo maksudmu

Lk :
Pancen nyoto, ora ngoyo woro
Kasatrio, gagah bijaksono
Gawe adil, gawe ayem gawe tentrem,
Ra gawe kuciwo

Pr :
Yen ngunu mas, aku ngerti karepe
Bapak Irfan, iku kang dadi asmane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *