Biyen Piye

Versi: Sableng ft. Zarimah

Pr :
Yen tak pikir mas, sak jroning ati
Opo lali, opo nglali nyidrani janji
Wira-wiri, mondar-mandir ra kerso mampir
Yen tak gagas, tiwas-tiwas nambahi pikir

Biyen piye mas, saiki kepiye
Ora mudheng nganti judheg, salahku opo
Mbokyo eling, biyen kondho jarene tresno
Suwe-suwe, jebul sak kersane dewe

Lk :
Dhik..rungokno, aku tak crito, sing kanti bloko
Sabar disik, ojo’ kesusu, nggur malah nesu
Aku sibuk, akeh kerjaan, rodo lumayan
Yen wis rampung, mengko kowe, tak wehi kalung

Pr :
Ora gumun, nganti setaun krungu kandamu
Wis gawene, koyo kowe gede gorohe
Sabendino tak gatekke,kok soyo gondro?
Mung alesan, akeh enggokan, ngembroyoko?

Luwih becik mas, mbokyo sing prasojo
Kudu eling, barek wis wulan kuloargo
Urip pisan, mergo cedhak ora ketuwon
Purbasane, tembung kembang tibo mburine

reff :
Pr :
Yen tak pikir mas, sak jroning ati
Opo lali, opo nglali nyidrani janji
Wira-wiri, mondar-mandir ra kerso mampir
Yen tak gagas, tiwas-tiwas nambahi pikir

Biyen piye mas, saiki kepiye
Ora mudheng nganti judheg, salahku opo
Mbokyo eling, biyen kondho jarene tresno
Suwe-suwe, jebul sak kersane dewe

Lk :
Dhik..rungokno, aku tak crito, sing kanti bloko
Sabar disik, ojo’ kesusu, nggur malah nesu
Aku sibuk, akeh kerjaan, rodo lumayan
Yen wis rampung, mengko kowe, tak wehi kalung

Pr :
Ora gumun, nganti setaun krungu kandamu
Wis gawene, koyo kowe gede gorohe
Sabendino tak gatekke,kok soyo gondro?
Mung alesan, akeh enggokan, ngembroyoko?

Luwih becik mas, mbokyo sing prasojo
Kudu eling, barek wis wulan kuloargo
Urip pisan, mergo cedhak ora ketuwon
Purbasane, tembung kembang tibo mburine

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *