Demen Pisan

Versi: Diana Sastra

Kang, kula ning sampean
Demen bli kejagan, demen demen pisan

Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan

Senajan akeh rintangan,
Senajan akeh cobaan
Kula…, bli bakal kegembang

Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan

reff :
Senajan akeh duda, gantenge kaya arjuna
Kula…., bli bakal sulaya

Senajan akeh duda, gantenge kaya arjuna
Kula…., bli bakal sulaya
Cuma kakang, pujaane kula
Cuma kakang, pujaane kula

Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan
Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan

Senajan akeh rintangan,
Senajan akeh cobaan
Kula…, bli bakal kegembang

Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan

reff :
Senajan akeh duda, gantenge kaya arjuna
Kula…., bli bakal sulaya

Senajan akeh duda, gantenge kaya arjuna
Kula…., bli bakal sulaya
Cuma kakang, pujaane kula
Cuma kakang, pujaane kula

Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan
Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan

Senajan akeh rintangan,
Senajan akeh cobaan
Kula…, bli bakal kegembang

Kang, kula ning sampean
Bli bakal bohongan, uga buruan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *