Cukup Dosae

Versi: Diana Sastra

Wis cukup dosae, wis cukup ning salahe
Paite, getire wis tek rasakna kabeh
Percuma, wis aja ngomong maaf segala
Percuma, moal bakal tek ampura

Tek sangka bahagia, tek sangka bahagia
Ternyata, pendusta bukti sampean dusta
Wis aja nangisa, ngomong maaf segala
Percuma, moal bakal tek ampura

reff :
Ngomonga sedina ping pitu, moal tek rungu
Sebabe sekabeh ucapane iku palsu

Wis cukup salahe, wis cukup klawan dosae
Kudu weruh nanggung ning sekabeh resikone

Wis cukup salahe, wis cukup ning dosae
Paite, getire wis tek rasakna kabeh
Percuma, wis aja ngomong maaf segala
Percuma, moal bakal tek ampura

reff :
Ngomonga sedina ping pitu, moal tek rungu
Sebabe sekabeh ucapane iku palsu

Wis cukup salahe, wis cukup klawan dosae
Kudu weruh nanggung ning sekabeh resikone

Wis cukup salahe, wis cukup ning dosae
Paite, getire wis tek rasakna kabeh
Percuma, wis aja ngomong maaf segala
Percuma, moal bakal tek ampura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *