Godong Kelor

Versi: Dian Ratih

Dunyo sing sak godong kelor,
Isun osing cilik ati
Masiyo riko pamer wong ayu,
Awak osing kepanasan

Bengen riko nyembah-nyembah
Saiki apuwo bah bah welah
Eman isun iki wong wadon,
Riko tinggal yo sing paran paran

reff :
Isun yo sing cepet pikir,
Lan osing cilik ati
Kerono dunyo magih weruh
Akeh lancing koyo riko

Kadhung iling bengen riko,
Latare sing kathek nyapu
Keduhung riko yo suloyo,
Emane yo sun sing loro

Mulo langit katon peteng,
Ulane hang ketutup mendhung
Riko dasar nyempalaken,
Nyandhing riko bangur wurung

Dunyo sing sak godong kelor,
Isun osing cilik ati
Masiyo riko pamer wong ayu,
Awak osing kepanasan

Bengen riko nyembah-nyembah
Saiki apuwo bah bah welah
Eman isun iki wong wadon,
Riko tinggal yo sing paran paran

reff :
Isun yo sing cepet pikir,
Lan osing cilik ati
Kerono dunyo magih weruh
Akeh lancing koyo riko

Kadhung iling bengen riko,
Latare sing kathek nyapu
Keduhung riko yo suloyo,
Emane yo sun sing loro

Mulo langit katon peteng,
Ulane hang ketutup mendhung
Riko dasar nyempalaken,
Nyandhing riko bangur wurung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *