Donge Mekar

Versi: Reny Farida
Donge mekar koyo kembang menur elok ayu,
Arum wangi nggugah ati ngalor ngidul..
Ojo kaget kadhung akeh lancing podo ngerubung,
Ati-ati riko nyawang ulan melendung..

reff:
Tangar-tangaro, kang teliti
Moco tingkahe dunyo..
Mareko nyang pengeran,
Myakne weruh nyang maknane urip iki..

Wirang gede kadhung sampek alum,
Nong tengah dalan..
Alum-alumo nong bale umah,
Tumeko garing malah soyo arum..

Donge mekar koyo kembang menur elok ayu,
Arum wangi nggugah ati ngalor ngidul..
Ojo kaget kadhung akeh lancing podo ngerubung,
Ati-ati riko nyawang ulan melendung..

reff:
Tangar-tangaro kang teliti,
Moco tingkahe dunyo..
Mareko nyang pengeran,
Myakne weruh nyang maknane urip iki..

Wirang gede kadhung sampek alum,
Nong tengah dalan..
Alum-alumo nong bale umah,
Tumeko garing, malah soyo arum..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *