Donge Mekar

Versi: Reny Farida

Dhonge mekar, koyo kembang menur elok ayu
Arum wangi nggugah ati, ngalor ngidul
Ojo kaget, kadhung akeh lancing podo ngerubung
Ati-ati riko nyawang, ulan melendung

reff :
Tangar-tangaro, kang teliti
Moco tingkahe dunyo
Mareko nyang pengeran,
Myakne weruh nyang maknane urip iki

Wirang gede, kadhung sampek alum
Nong tengah dalan
Alum-alumo nong bale umah
Tumeko garing, malah soyo arum

Dhonge mekar, koyo kembang menur elok ayu
Arum wangi nggugah ati, ngalor ngidul
Ojo kaget, kadhung akeh lancing podo ngerubung
Ati-ati riko nyawang, ulan melendung

reff :
Tangar-tangaro, kang teliti
Moco tingkahe dunyo
Mareko nyang pengeran,
Myakne weruh nyang maknane urip iki

Wirang gede, kadhung sampek alum
Nong tengah dalan
Alum-alumo nong bale umah
Tumeko garing, malah soyo arum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *