Sun Angen Angen

Versi: Yuliatin

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

reff :
Biru biru, kacang lanjaran
Lembayunge, ono ring tegalan..
Yo sing biso turu, yoro kepikiran
Yo untunge, sun mageh kuwat iman..

Biru biru, kacang lanjaran
Lembayunge, ono ring tegalan..
Yo sing biso turu, yoro kepikiran
Yo untunge, sun mageh kuwat iman..

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *