Ereng Ereng

Versi: Yuliatin

Arang- arang, kemarang wadahe kembang
Kembang gedang, kerenggane omprog sebang
Kakang-kakang, sun adang riko sun adang
Melek katon, turuwo sing biso ilang

Iring-iring, sun miring mung lencir kuning
Kembang gelung, gelung riko arum semriwing
Eling-eling, welas isun keliwat sangking
Welas kadhung, liyan riko sin ono maning

reff :
Ereng-ereng, paras gempal katon krakale
Watu cemeng, keliyo nong endi parane
Goro keneng, nyanding kulo kelendi akale
Urip bareng, mandaneyo kelendi rasane

reff :
Orong-orong, belumbang banyune kening
Banyu mili, sirameno kembang melati
Moso wurung, yo sing wurung riko sun sandhing
Luput janji, tegakeno isun mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *