Ketang Ketang

Versi: Yuliatin

Ketang-ketang, riko sing tau nyambang
Kang ngenteni, kari ketawang-tawang
Kalingono, yo wis nemu bakalan liyo
Semendale ati, sing ketemu riko

Semono, riko edan kepati-pati
Runtung-runtung, sing raino sing bengi
Janjine, urip bareng sak lawase
Sing ngarep pisah, temekane pati

reff :
Duh…aduh eman, ati keloro-loro
Isun sing keroso, salah ambi riko
Duh…aduh eman, ati keronto-ronto
Arep nangis, sopo ngerungokeno

Kelendi maning, yo wis dadi pastine
Kok isun lan riko, dudu jodone
Sun jaluk baen, riko podo elingo
Natoni ati, gawe susahe wong liyo

Ketang-ketang, riko sing tau nyambang
Kang ngenteni, kari ketawang-tawang
Kalingono, yo wis nemu bakalan liyo
Semendale ati, sing ketemu riko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *