Cakrak Ungkal

Versi: Sumiati

Tit tit tuit, damar mati urupe ilang
Piring kecepit lawang, udeng miring ulihe nyelang
Wit podo sawitan, demen dandan ulihe nyelang
Nyelang yo dipailang, nggolek celur kedungsang-dungsang

Tit tit tuit, damar murup katone padhang
Piring dienggo mangan, udeng miring dudu selangan
Wek makne suwek, masiyo elek duwene dewek
Metu mlaku dewek, perawane yo golek-golek

Ojo demen pamer, kang dipamer duwene uwong
Ojo iming-iming, kang diiming sing ono maning
Koyo cakrak ungkal, lagake koyo ndoro biskal
Nong umah nono diuntal, kadhung turu sing katik bantal

reff :
Tit tit tuit, damar mati urupe ilang
Piring kecepit lawang, udeng miring ulihe nyelang
Wit podo sawitan, demen dandan ulihe nyelang
Nyelang yo dipailang, nggolek celur kedungsang-dungsang

Ojo demen pamer, kang dipamer duwene uwong
Ojo iming-iming, kang diiming sing ono maning
Koyo cakrak ungkal, lagake koyo ndoro biskal
Nong umah nono diuntal, kadhung turu sing katik bantal

reff :
Tit tit tuit, damar mati urupe ilang
Piring kecepit lawang, udeng miring ulihe nyelang
Wit podo sawitan, demen dandan ulihe nyelang
Nyelang yo dipailang, nggolek celur kedungsang-dungsang

Ojo demen pamer, kang dipamer duwene uwong
Ojo iming-iming, kang diiming sing ono maning
Koyo cakrak ungkal, lagake koyo ndoro biskal
Nong umah nono diuntal, kadhung turu sing katik bantal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *