Welas Sing Biso Ilang

Welas Sing Biso Ilang
(Cinta Tak Terpisahkan versi Banyuwangian)
Versi: Yuli Astutik

Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani
Janjine urip sampek mati,
Tibane riko ngapusi

Roso welas riko wis ilang,
Sing gelem ngreken isun maning
Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani

Duh kakang isun welas riko,
Lilakno isun menyang
Atinisun sing kuat nyonggo,
Roso keronto-ronto

Welas riko sing temenanan,
Isun mung riko nggo menganan
Duh kakang isun welas riko,
Lilakno isun menyang

reff :
Welas iki dudu menganan,
Kabeh mau mergo keadaan
Kang sun jaluk welas kang temenan,
Mugi alloh yo nguweni dalan

Mung ngedem atinisun,
Nyani isun sing menyang
Tapi tanggung jawab riko palsu

Kadung riko welas temenan,
Sun jaluk buktin riko
Emak bapak isun ngenteni,
Riko teko ngelamar

Awak isun yo terus ndungo,
Mugi dikabuli hang kuoso
Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman

Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani
Janjine urip sampek mati,
Tibane riko ngapusi

Roso welas riko wis ilang,
Sing gelem ngreken isun maning
Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani

reff :
Welas iki dudu menganan,
Kabeh mau mergo keadaan
Kang sun jaluk welas kang temenan,
Mugi alloh yo nguweni dalan

Mung ngedem atinisun,
Nyani isun sing menyang
Tapi tanggung jawab riko palsu

Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani
Janjine urip sampek mati,
Tibane riko ngapusi

Roso welas riko wis ilang,
Sing gelem ngreken isun maning
Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani

Kadung riko welas temenan,
Sun jaluk buktin riko
Emak bapak isun ngenteni,
Riko teko ngelamar

Awak isun yo terus ndungo,
Mugi dikabuli hang kuoso
Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman

Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman
Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *