Paran Salah Isun

Versi: Sumiati

Buru-buru baen, riko welas
Sumpah janji sayang, sampek mati
Keturutan nyandhing, arep ngiplas
Riko sun boti tapi sing ngerti

Paran salah isun, yo nang riko
Opo riko getun, opo gelo
Bengen noleh isun, weruh paran
Tibane sing luput, congkrak mburian

reff :
Isun ngomong yo terang-terangan,
Sedurunge yo pikir-pikiren
Mulo kadhung durung kelaksanan,
Janji riko urip mati bareng

Paran salah isun, yo nang riko
Opo riko getun, opo gelo
Bengen noleh isun, weruh paran
Tibane sing luput, congkrak mburian

reff :
Isun ngomong yo terang-terangan,
Sedurunge yo pikir-pikiren
Mulo kadhung durung kelaksanan,
Janji riko urip mati bareng

Buru-buru baen, riko welas
Sumpah janji sayang, sampek mati
Keturutan nyandhing, arep ngiplas
Riko sun boti tapi sing ngerti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *