Loro Sesigar

Versi: Sumiati

Waktu kembang mawar mekar,
Mbarengi ati kang wis tambar
Cinta suci…, kang sing kebales
Koyo-koyo ati loro sesigar

Sopo wonge sing kantru-kantru
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit…, ring driji kiwo
Kembang mawar, digowo wong liyo

reff :
Alah nagut, riko ngloro ati
Janjine riko nyulayani
Weruho gedigi sing arep kenalan
Wis kadhung ati loro sesigar

Sopo wonge sing kantru-kantru
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit…, ring driji kiwo
Kembang mawar, digowo wong liyo

reff :
Alah nagut, riko ngloro ati
Janjine riko nyulayani
Weruho gedigi sing arep kenalan
Wis kadhung ati loro sesigar

Sopo wonge sing kantru-kantru
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit…, ring driji kiwo
Kembang mawar, digowo wong liyo

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *