Isun Pasrah

Versi: Dian Ratih

Ya duh awak, duh kari gedigi
Bolak balik, isun diloro ati
Ring kono, sing ring kene
Dipercoyo, malah tego ngapusi

Duh rasane, duh kari nelongso
Wis sing kuat, awak ulihe nyonggo
Weruho, kadhung suloyo
Yo sing sampek, isun ulihe nompo

reff :
Opo wis nasibe, awak isun iki
Kantru-kantru, raino bengi
Kepengen sambat,nang sopo
Isun pasrah, kang nggawe banyu segoro

Ya duh awak, duh kari gedigi
Bolak balik, isun diloro ati
Ring kono, sing ring kene
Dipercoyo, malah tego ngapusi

reff :
Opo wis nasibe, awak isun iki
Kantru-kantru, raino bengi
Kepengen sambat,nang sopo
Isun pasrah, kang nggawe banyu segoro

Duh rasane, duh kari nelongso
Wis sing kuat, awak ulihe nyonggo
Weruho, kadhung suloyo
Yo sing sampek, isun ulihe nompo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *