Mbak Ayu Retno

Mbak Ayu Retno
Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Silitonga
Produksi : ??

Mbakyu…, mbak ayu retno
Mbakyu…, mbak ayu retno
Sak endah-endahe gambar, ayune
Sak elok-eloke mbulan, ayune
Soko tumit tekan rambut,
Arum…wangi…ahhaai…

Mbakyu…, mbak ayu retno
Mbakyu…, mbak ayu retno
Akeh priyo akeh dudo, kepencut
Sopir taksi tekan dokter, do manut
Mergo ayu lan aluse…
Mbak yu retno…ahhaai…

[Macake..], kosmetik jowo kuno
[Aduse..], adus kembang werno songo
[Jamune..], jamu godong kang oyo
[Gunane..], yen wis tuwo isih alot

reff :
Mbakyu…, mbak ayu retno
Mbakyu…, mbak ayu retno
Akeh priyo akeh dudo, kepencut
Sopir taksi tekan dokter, do manut
Mergo ayu lan aluse…
Mbak yu retno…ahhaai…

[Macake..], kosmetik jowo kuno
[Aduse..], adus kembang werno songo
[Jamune..], jamu godong kang oyo
[Gunane..], yen wis tuwo isih alot

[Macake..], kosmetik jowo kuno
[Aduse..], adus kembang werno songo
[Jamune..], jamu godong kang oyo
[Gunane..], yen wis tuwo isih alot

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZpoVXHCwPyg

Advertisements

Rungokno Cah Ayu

Rungokno Cah Ayu
Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : ??

Rungokno cah ayu, iki kabeh kandhaku
Pancen aku tresno, ora ono wong liyo
Yen kowe percoyo, gek enggal tampanono
Tresnoku mung siji, tumeko jroning ati

Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

reff :
Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=06IPQdi-MyA

Katresnan Ibu

Katresnan Ibu
Ciptaan : ??
Vokal : Titiek Sandhora
Produksi : ??

ORA ONO TUNGGALE, ORA ONO PADHANE
TRESNANE IBU, MARANG PUTRANE
AWAN LAN BENGI, TANSAH MEMUJI
BISO-O DADI, PUTRO SING NURUTI

JO NGANTI PODO WANI, JO NGANTI PODO LALI
MARANG IBUMU, SING WIS NGOPENI
WIWIT SIH CILIK, NGANTI DEWOSO
KELAWAN BECIK TANPO NELONGSO

TRESNO LAN BAKTI, ANAK MARANG IBUNE
PANCEN WIS DADI, KWAJIBANE
YEN NGANTI ONO, ANAK LALI IBUNE
BAKALE SENGSORO URIPE

JO NGANTI PODO WANI, JO NGANTI PODO LALI
MARANG IBUMU, SING WIS NGOPENI
WIWIT SIH CILIK, NGANTI DEWOSO
KELAWAN BECIK TANPO NELONGSO

reff :
JO NGANTI PODO WANI, JO NGANTI PODO LALI
MARANG IBUMU, SING WIS NGOPENI
WIWIT SIH CILIK, NGANTI DEWOSO
KELAWAN BECIK TANPO NELONGSO

TRESNO LAN BAKTI, ANAK MARANG IBUNE
PANCEN WIS DADI, KWAJIBANE
YEN NGANTI ONO, ANAK LALI IBUNE
BAKALE SENGSORO URIPE

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q7hY1ou9kUo

Uripku

Uripku
Ciptaan : ??
Vokal : Aka
Produksi : ??

Semilire angin sore,
Ngadepi udan sing ndadi
Gerimise teko soyo santer

Koyo ngene urip iki,
Nelongso awan lan bengi
Ngelingi wong tuwo ora ono

Soyo deres yo udane,
Tambah bingung pikirane
Koyo ngene yo rasane….

Soyo deres yo udane,
Tambah bingung pikirane
Koyo ngene yo rasane….

Kapan terang mendhunge,
Semono ugo uripku
Diadohake soko rekoso….

reff :
Soyo deres yo udane,
Tambah bingung pikirane
Koyo ngene yo rasane….

Soyo deres yo udane,
Tambah bingung pikirane
Koyo ngene yo rasane….

Kapan terang mendhunge,
Semono ugo uripku
Diadohake soko rekoso….
Diadohake soko rekoso….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hBIa4ARG23o

Kloso Pandan

Kloso Pandan
Ciptaan : John Whess/Andre S.
Vokal : John Whess
Produksi : ??

Koyo ngene rasane, wong ora nduwe
Nelongso rekoso, rino wengi
Kabur kanginan, pikiran kelambrangan
Kloso pandan, nggo turu kanggo kemulan

Kloro-kloro batinku, yen kelingan
Sak paran-paran, dadi omongan
Nganti suk kapan, lelakon sing tak sandang
Dhuh gusti pengeran, nyuwun pitulungan

reff :
Nangis-nangis, batin iki
Yen moco, kahanan uripku iki
Nangis-nangis, batin iki
Ngrungokake omongan, mergo uripku

Dungo panuwunku, marang sing kuoso
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke

Kloro-kloro batinku, yen kelingan
Sak paran-paran, dadi omongan
Nganti suk kapan, lelakon sing tak sandang
Dhuh gusti pengeran, nyuwun pitulungan

reff :
Nangis-nangis, batin iki
Yen moco, kahanan uripku iki
Nangis-nangis, batin iki
Ngrungokake omongan, mergo uripku

Dungo panuwunku, marang sing kuoso
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke
Mulyo lan tentrem, ing mbesuke

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Al89wOp6ZbE

Laki Dunya

Laki Dunya
Ciptaan : Emek Aryanto
Vokal : Yati Larasati
Produksi : Mantra Asmara Production

Duh wis pasti kang sing dipengeni,
Kabeh wong wadon jaman saiki
Luruh laki nganti milih-milih,
Harapane sih pengen sing sugih

Pribasane bagen diwayu lima,
Bagen tua sing pentinge masih gaya
Awake rosa, kelawan sugih dunya
Pasti bakal bisa bahagia

reff :
Dudu saking, kula matreliastis
Tapi wis akeh buktine, pada seneng uripe

Bagen tangga, pada ngomong apa
Wong kula wis suka trima
Bagen tua gah laki dunya

Pribasane bagen diwayu lima,
Bagen tua sing pentinge masih gaya
Awake rosa, kelawan sugih dunya
Pasti bakal bisa bahagia

reff :
Dudu saking, kula matreliastis
Tapi wis akeh buktine, pada seneng uripe

Bagen tangga, pada ngomong apa
Wong kula wis suka trima
Bagen tua gah laki dunya

Duh wis pasti kang sing dipengeni,
Kabeh wong wadon jaman saiki
Luruh laki nganti milih-milih,
Harapane sih pengen sing sugih

Pribasane bagen diwayu lima,
Bagen tua sing pentinge masih gaya
Awake rosa, kelawan sugih dunya
Pasti bakal bisa bahagia

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HZ0-p2DY2Mw

Lek Lekan

Lek Lekan
Ciptaan : ??
Vokal : Emillia Contesa & Mus Mulyadi
Produksi : ??

Pr :
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Marakake loro ayan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Bloboke sak gede macan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan,[tangtingtang tingtang tingtung]

Lk :
Yen lek-lekan, penak jagongan
Podo ngopi, pacitane ketan
Bar lek-lekan, endog pitik dipangan
Masuk angin, ojo lali kerokan

Pr :
Kenek lek-lekan, ojo gloyoran
Ojo nganti gloyoran

Sabendino lek-lekan, [lek-lekan]
Moto nganti belekan, [lek-lekan]
Tambane podo dipangan, [lek-lekan]
Awak rongsok keleleran, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [tangtingtang tingtang tingtung]

reff :
Pr :
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Marakake loro ayan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Bloboke sak gede macan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan,[tangtingtang tingtang tingtung]

Lk :
Yen lek-lekan, penak jagongan
Podo ngopi, pacitane ketan
Bar lek-lekan, endog pitik dipangan
Masuk angin, ojo lali kerokan

Pr :
Kenek lek-lekan, ojo gloyoran
Ojo nganti gloyoran

Sabendino lek-lekan, [lek-lekan]
Moto nganti belekan, [lek-lekan]
Tambane podo dipangan, [lek-lekan]
Awak rongsok keleleran, [lek-lekan]
Jo podo keleleran, [tangtingtang tingtang tingtung]

[Tangtingtang tingtang tingtung]
[Tangtingtang tingtang tingtung]
[Tangtingtang tingtang tingtung]
[Tangtingtang tingtang tingtung]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PGlMlDsNPug