Medial

Versi: Aas Rolani

Pengene kula, ngabdi ning laki
Susah lan seneng, bareng nglakoni
Sayange kakang, ora perduli
Kaya bli puas, ning rabi siji

Mambu pupur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep mbakti ning laki
Yen makan ati

reff :
Kecanthol rangda sabrang kulon
Klalen rabi, uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi, dianggep sepele

Nyiksa batin nyiksa perasaan
Ndeleng kakang ati selalu
Medial..medial..medial..medial
Tingkahe slalu gawe medial

reff :
Pengene kula, ngabdi ning laki
Susah lan seneng, bareng nglakoni
Sayange kakang, ora perduli
Kaya bli puas, ning rabi siji

Mambu pupur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep mbakti ning laki
Yen makan ati

reff :
Kecanthol rangda sabrang kulon
Klalen rabi, uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi, dianggep sepele

Nyiksa batin nyiksa perasaan
Ndeleng kakang ati selalu
Medial..medial..medial..medial
Tingkahe slalu gawe medial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *