Bojo Simpenan (cak rul)


Cak-Rul_2
Versi: Cak Rul

Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..

reff:
Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iholohch]
[ar: Cak Rul]
[ti: Bojo Simpenan]
[al: Jhandut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.08]Bojo Simpenan
[00:00.08]by: Cak Rul
[00:23.08]
[00:25.08]>>>
[00:26.08]>>
[00:27.08]>
[00:28.08]Tresnaku marang sliramu,
[00:33.08]Paribasan sundhul langit pitu..
[00:39.99]Rino wengi mung kelingan,
[00:46.07]Nadyan sliramu mung bojo simpenan..
[00:53.02]
[00:55.14]Tak rewangi cing-kucingan,
[00:59.44]Karo bojo aku wedi konangan..
[01:06.93]Repote andum katresnan,
[01:12.85]Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..
[01:19.67]
[01:46.35]>>>
[01:47.35]>>
[01:48.35]>
[01:49.35]Sueneng jeng sliramu, wong ayu
[01:55.45]Ojo nganti nduwe loro ati..
[02:02.55]Senajan ora dadi bojo resmi,
[02:09.11]Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..
[02:15.94]Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
[02:22.72]Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
[02:29.69]Amergo aku iki wis bebrayan,
[02:35.90]Tak pekso sliramu dadi simpenan..
[02:41.99]
[02:44.00]Roso tresno kang sejati,
[02:49.74]Kabeh mau peparinge gusti..
[02:57.07]Ojo nganti mbok cidrani,
[03:03.37]Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
[03:10.46]
[03:37.03]>>>
[03:38.03]>>
[03:39.03]>
[03:40.03]Tresnaku marang sliramu,
[03:44.84]Paribasan sundhul langit pitu..
[03:52.56]Rino wengi mung kelingan,
[03:58.35]Nadyan sliramu mung bojo simpenan..
[04:04.44]
[04:07.09]Tak rewangi cing-kucingan,
[04:10.55]Karo bojo aku wedi konangan..
[04:19.08]Repote andum katresnan,
[04:25.11]Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..
[04:31.82]
[04:59.27]>>>
[05:00.27]>>
[05:01.27]>
[05:02.27]Sueneng jeng sliramu, wong ayu
[05:08.18]Ojo nganti nduwe loro ati..
[05:15.09]Senajan ora dadi bojo resmi,
[05:21.68]Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..
[05:28.21]
[05:29.03]Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
[05:35.37]Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
[05:42.33]Amergo aku iki wis bebrayan,
[05:48.80]Tak pekso sliramu dadi simpenan..
[05:54.96]
[05:57.26]Roso tresno kang sejati,
[06:02.43]Kabeh mau peparinge gusti..
[06:09.65]Ojo nganti mbok cidrani,
[06:15.61]Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
[06:23.33]
————-
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s