Bojo Simpenan (cak rul)

Versi: Cak Rul

Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..

reff:
Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *