Wangkot

Versi: Adistya Mayasari

Salah cilik seru ngamuke, duh..bingunge
Paran maning sun salah gede, klendi rasane
Masak sing isin, ambi liyane
Rumangso-o wong urip akeh lupute

Muring-muring, riko koyo wong sinting
Nggawe panas, mbrebek ring kuping
Sun dem-demi myakne riko sing muring
Kari angel seru wangkote

reff :
Opo wis bosen, opo sing demen
Riko wis bedo, sing koyo bengen
Kadhung sing demen, ngomongo baen
Sing perlu riko ngamuk, nono sebabe

reff :
Muring-muring, riko koyo wong sinting
Nggawe panas, mbrebek ring kuping
Sun dem-demi myakne riko sing muring
Kari angel seru wangkote

reff :
Opo wis bosen, opo sing demen
Riko wis bedo, sing koyo bengen
Kadhung sing demen, ngomongo baen
Sing perlu riko ngamuk, nono sebabe

Batin kesikso, mikirno riko
Wis sun sabari, riko sing ngerti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *