Serong Maning

Versi: Aas Rolani

Serong maning, serong maning
Maning maning serong
Dasare sampean, mata-mata wadon

Nyeleweng maning nyeleweng,
Maning-maning nyeleweng
Demenan karo sampean, dadi lara pikiran

Malam minggu, karo kula
Malam rebo, ngajak sinta
Malam jum’at, ngaya buru mangsa
Bli anteng-anteng ning umah

reff :
Kadiran ganteng sampean, sewenang-wenang
Wong wadon kabeh dirayu, pemuas nafsu

Aja mumpung aduh kakang, akeh sing sayang
Besuk yen katon modale, akeh sing ngece
Sadar duh kakang, madone dibuang

reff :
Serong maning, serong maning
Maning maning serong
Dasare sampean, mata-mata wadon

Nyeleweng maning nyeleweng,
Maning-maning nyeleweng
Demenan karo sampean, dadi lara pikiran

Malam minggu, karo kula
Malam rebo, ngajak sinta
Malam jum’at, ngaya buru mangsa
Bli anteng-anteng ning umah

reff :
Kadiran ganteng sampean, sewenang-wenang
Wong wadon kabeh dirayu, pemuas nafsu

Aja mumpung aduh kakang, akeh sing sayang
Besuk yen katon modale, akeh sing ngece
Sadar duh kakang, madone dibuang

Nyeleweng maning nyeleweng,
Maning-maning nyeleweng
Demenan karo sampean, dadi lara pikiran

Malam minggu, karo kula,
Malam rebo, ngajak sinta
Malam jum’at, ngaya buru mangsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *