Moto Moto Kidang

Versi: Lilis Arista ft. Sodiq

Lk :
Moto-moto kidang, endi ono putri
Hang sun pilih dadi rabi
Hang sun pilih putri, sun wangkite pati
Putri ayu, rupo lan laku

Pr :
Moto-moto kidang, endi ono wong lanang
Guru laki sun kudang-kudang
Sun pilih wong lanang, hang pateng tumandang
Welas lan sing sewenang-wenang

reff :
Duet :
Turu miring yo loro gambange
Turu kelurep loro atine
Yo sun iring hang podo timbange
Sun karep sampek matine

Turu miring yo loro gambange
Turu kelurep loro atine
Yo sun iring hang podo timbange
Sun karep sampek matine

Lk :
Moto-moto kidang, endi ono putri
Hang sun pilih dadi rabi..
Hang sun pilih putri, sun wangkite pati
Putri ayu, rupo lan laku..

Pr :
Moto-moto kidang, endi ono wong lanang
Guru laki sun kudang-kudang..
Sun pilih wong lanang, hang pateng tumandang
Welas lan sing sewenang-wenang..

reff :
Duet :
Turu miring yo loro gambange,
Turu kemurep loro atine..
Yo sun iring hang podo timbange,
Sun karep sampek matine..

Turu miring yo loro gambange,
Turu kemurep loro atine..
Yo sun iring hang podo timbange,
Sun karep sampek matine..

Lk :
Moto-moto kidang, endi ono putri
Hang sun pilih dadi rabi..
Hang sun pilih putri, sun wangkite pati
Putri ayu, rupo lan laku..

Pr :
Moto-moto kidang, endi ono wong lanang
Guru laki sun kudang-kudang..
Sun pilih wong lanang, hang pateng tumandang
Welas lan sing sewenang-wenang..

reff :
Duet :
Turu miring yo loro gambange,
Turu kemurep loro atine..
Yo sun iring hang podo timbange,
Sun karep sampek matine..

Turu miring yo loro gambange,
Turu kemurep loro atine..
Yo sun iring hang podo timbange,
Sun karep sampek matine..

Lk :
Moto-moto kidang, endi ono putri
Hang sun pilih dadi rabi..
Hang sun pilih putri, sun wangkite pati
Putri ayu, rupo lan laku..

Pr :
Moto-moto kidang, endi ono wong lanang
Guru laki sun kudang-kudang..
Sun pilih wong lanang, hang pateng tumandang
Welas lan sing sewenang-wenang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *