Manuk Ketilang

Versi: Aas Rolani

Manuk ketilang kang, ucul sing kandang
Disayang-sayang wong lanang, sok gawe bimbang

Manuk ketilang kang, menclok ning ranggun
Diadang-adang, sampean gawe ketuwon
Aduh duh gawe ketuwon

reff :
Banyu putih, dibuang tengah welukon
Rasa sedih, aduh kakang demen ora ketunggon

Kolang-kaling, duh kakang ning sabrang kana
Kudu eling aduh sayang, waktu jaman semana
Jambui alas wohe kuning, yen welas balika maning

Manuk ketilang kang, menclok ning ranggun
Diadang-adang, sampean gawe ketuwon
Aduh duh gawe ketuwon

reff :
Banyu putih, dibuang tengah welukon
Rasa sedih, aduh kakang demen ora ketunggon

Kolang-kaling, duh kakang ning sabrang kana
Kudu eling aduh sayang, waktu jaman semana
Jambui alas wohe kuning, yen welas balika maning

Manuk ketilang kang, ucul sing kandang
Disayang-sayang wong lanang, sok gawe bimbang

Manuk ketilang kang, menclok ning ranggun
Diadang-adang, sampean gawe ketuwon
Aduh duh gawe ketuwon