Jaluk Sing Dawa

Versi: Aas Rolani

Pikir pikir mah, najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin mah, pengen jaluk sing dawa

Sing diluruh min, ganteng bagus atine
Pingin dawa jodone min, wong sing dawa pikire

reff :
Mekulah?? emong, lamon wong lanang, cendeg pikirane
Sing tek pengeni, kudu sing bati, sayang sampe mati

Ning pribasane, susah lang seneng, kudu bareng nrima
Kula bli njaluk, emas permata, uga harta benda
Sing diluruh mah, pengen jaluk sing dawa

Pikir pikir mah, najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin mah, pengen jaluk sing dawa

reff :
Mekulah?? emong, lamon wong lanang, cendeg pikirane
Sing tek pengeni, kudu sing bati, sayang sampe mati

Ning pribasane, susah lang seneng, kudu bareng nrima
Kula bli njaluk, mas permata, uga harta benda
Sing diluruh mah, pengen jaluk sing dawa

Pikir pikir mah, najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin mah, pengen jaluk sing dawa

Sing diluruh min, ganteng bagus atine
Pingin dawa jodone min, wong sing dawa pikire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *