Isin Mertua

Versi: Rendy R

Aja urusan…, aja tukaran
Kakang isin, krungu mertua
Terpaksa…, terpaksa pish sementara
Senajan, krasa abot bli kejagan

Sun ngrasa.., ngrasa kakang durung mekaya
Sun isin…, ngrepotaken ning mertua
Sing sabar.., kudu sing sabar sayang
Ora niat gawe sengsara, kakang niat gawe bahagia

reff ;
Kita sing salah, durung kerja wis rumah tangga
Ora nuruti, ning omongan wong tua

Kakang kecewa, ora bisa gawe bahagia
Cinta setia, gawe klalen segala-gala

Sun ngrasa.., ngrasa kakang durung mekaya
Sun isin…, ngrepotaken ning mertua
Sing sabar.., kudu sing sabar sayang
Ora niat gawe sengsara, kakang niat gawe bahagia

reff ;
Kita sing salah, durung kerja wis rumah tangga
Ora nuruti, ning omongan wong tua

Kakang kecewa, ora bisa gawe bahagia
Cinta setia, gawe klalen segala-gala
Terpaksa…, terpaksa pish sementara
Senajan, krasa abot bli kejagan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *